ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 8.500 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

» Тип  DVB-T2/C  HD READY
» Димензија: 32” ,16/9 , 81 cm
» Резолуција: 1366 x 768
» Контраст: 1200:1 ~ 5000:1
» Ниво на светлина  250 ~ 300
» Агол на гледање – 178/178
» Јачина на звук: 2x6W RMS
» УСБ приклучок: USB 2.0 x 1
» HDMI приклучок x 2
» Вграден WI-FI
» Музика: MP3, WMA, WAV
» Енергетска класа: А+


Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.