ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  1.100 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» FM радио
» MP3
» Hands free
» USB полнач
» AUX
» Дигитален екран
» Dual

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 21:00 во Pro Mobile style со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.