ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  350 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

» Револуционерната перница ‘Lily’ е одговорот ако сте во потрага по природно полнило кое ги задоволува вашите потреби. Оваа перница е специјално дизајнирана за луѓето кои бараат мирен сон без болки во главата и вратот.

Карактеристики:

» Димензии (ДxШxВ): 50x70cm
» Висококвалитетно платно и полнило од TENCEL® FILL влакна
» Влакната ја регулира вашата температура кога спиете
» 100% Памук
» 150 gr/m2 вата – 50% ПЕС/50% Tencel
» 70% ПЕС силиконско влакно и 30% Tencel влакно

Производот може да го подигнете секој работе ден од 08:00 – 16:00 во Дуо Мебел Ас со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот).