Зошто да ја одберете оваа понуда?

Со користење на Google My Business услугата, му давате шанса на Вашиот бизнис да изгради поголема видливост и конкурентност на пазарот. Од план до реализација, Окто Груп Про превзема сé во свои раце.


Услови:

»  Задолжителна резервација на телефонскиот број 070/733-425 или на е-пошта contact@octogroup.co

»  Пин кодот кој го содржи купонот да биде доставен на е-пошта contact@octogroup.co

»  Време на изработка:  до 17 дена по достава на комплетните информации (потребни се 14 дена за верификација на локацијата).


Со овој купон добивате:

Професионално поставување на вашиот бизнис, кое вклучува:

» Платформи: Maps, Search

» Позиционирање и верификација на една локација

» Внесување на податоци (локација, работно време, веб страна, емаил адреса, телефон)

» Поставување лого и фотографии од ентериерот и екстериерот на вашиот бизнис