ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 49 ден. се купува преку KuponGo, додека плаќањето на производот/услугата со вклучениот попуст се врши во АЛБЕДО.

ЦЕЛ АСОРИТМАН НА ОБУВКИ ОД ЗИМСКАТА СЕЗОНА МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ  👉👉  ОВДЕ !!! 

 

Зошто да ја одберете оваа понуда?

Албедо Ви нуди висококвалитетни обувки по промотивни цени за подновување на Вашата колекција.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително ).

» Со еден купон овозможувате попуст на еден производ.

» Производот се подига од продавницата на АЛБЕДО во ГЛОБАЛ 1 кат.

» Се прикажува купонот и се доплаќа на лице место.

» Се почитува принципот прв дојден – прв услужен.

» Можна достава до Вашиот дом  (доставата ја плаќа купувачот)


Со овој купон добивате:

» 50% Попуст на машки,женски и детски обувки во Албедо.