ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  2690 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Зошто да ја одберете оваа понуда?

» Мемори Гел перницата е составена од мемори пена со висока густина и Cooling Гел блок во средината на перницата. Мемориската пена Ви овозможува оптимална положба на вратот и ребетот во текот на спиењето при што ги намалува или целосно отстранува болките во вратот што можат да се јават во утринските часови.
Притоа во текот на ноќта сонот е длабок, телото опуштено а утрото се будиме одморени, спокојни и спремни за предизвиците што ги носи денот. Cooling Гел делот Ви овозможува идеален баланс помеѓу температурата и притисокот на главата врз перницата, така што потполно се прилагодува на обликот на главата и рамномерно ја распоредува температурата при што не генерира повисока температура, напротив ја одржува рамномерно температурата веднаш штом перницата се прилагоди на контурите од главата.


Карактеристики:

» Димензии (ДxШxВ): 69x37x13 cm
» Мемориската пена ви дава оптимална подршка на вратот и удобност како ниту една друга перница
» Одлично се адаптира на вашата анатмоска градба
» Идеалната комбинација на мемори пена и хидрогел е одличен регулатор на телесната температура
» Хидрогел слојот ја впива топлината од вашето тело и ви дава чувство на пониска температура за 3-4 степени од телесната температура
» Најновата технологија на отворени ќелии го зголемува протокот на воздух и го намалува потењето преку ноќта
» Перниците се антиалергиски, антибактериски и не ја впиваат прашината во својата структура
» Перницата има заштитна навлака.

 

Производот може да го подигнете секој работе ден од 08:00 – 16:00 во Дуо Мебел Ас со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот).