ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 21150 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

СЕРАФИМОВ ГРУП е Вашиот деловен партнер за да изградите бизнис изглед од светски размери. Сите Ваши производи на едно место, достапни за секого, како дел од Вашата современа онлајн продавница која ќе зборува многу за квалитетот и иднината на Вашиот бизнис.

Понудата трае до 31.12.2018


Услови:

»  Пред купување на купонот, задолжителна резервација на телефонскиот број 071/345-888 или на е-пошта ilija@serafimov.mk

»  Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред.  ( Печатење на купонот не е задолжително )

 

Со овој купон добивате:

Попуст од 55% при изработка на современа веб продавница, која ги вклучува следниве поставки:

» Почетна страна (со слајдер)

» За нас

» Услуги

» Галерија

» Контакт (со контакт форма и Google мапа)

» Англиска верзија (според претходно доставен преведен текст)

» Листа на желба

» До 100 производи

» Поврзување со е-комерц на банка

» Дополнително: поврзување со социјални мрежи и е-билтен

 

*Во цената не се вклучени домен и хостинг
*Цена за домеин 1.180 ден. (за една година)
*Цена за хостинг 2.880 ден. (за една година)