ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 450 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Анабела Медика Ви ги нуди сите услуги од областа на медицина на трудот, меѓу кои и утврдување на Вашата работна способност. Промотивно и единствено во градот, тимот на Анабела Медика врши издавање на лекарски уверенија за професионалци од сите категории.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително ).


Со овој купон добивате:

» Промотивен попуст од 55% на лекарско уверение