ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 299 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Имате оштетена коса? Или пак сметате дека е време да ѝ дадете нов изглед? Без двоумење, препуштете се на професионалниот и искусен тим во “ТИНА СТИЛ”, каде што ќе бидете пречекани во позитивна работна атмосфера.


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација на телефонскиот број 071/271-602

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )


Со овој купон добивате:

Попуст од 50% на комплетна фризерска услуга, која вклучува:

» стрижење

» фенирање

» третман на коса