ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 699 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Зошто да ја одберете оваа понуда?

“ТИНА СТИЛ” е местото каде што ќе ги разубавите Вашите раце со современи маникир третмани на кои ниедна жена не останува рамнодушна. Искористете го овој купон за да добиете промотивна надградба на нокти со квалитетен наливен гел кој нуди долготрајни резултати.


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација на телефонскиот број 071/271-602

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

 

Со овој купон добивате:

Попуст од 46% на надградба на нокти со наливен гел