ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 12095 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Велат дека веб страницата е огледало на Вашиот бизнис. Доколку сакате да му овозможите врвен професионален изглед, СЕРАФИМОВ ГРУП Ви нуди совршено решение преку изработка на модерна веб страница со мултифункционален дизајн.

Понудата трае до 31.12.2018


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација на телефонскиот број 071/345-888 или на е-пошта ilija@serafimov.mk

»  Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред или испратен на е-пошта  ilija@serafimov.mk ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Време на изработка:  14 денови по достава на комплетни информации


Со овој купон добивате:

Попуст од 45% при изработка на современа веб страница, која ги вклучува следниве поставки:

» Почетна страна (со слајдер)

» За нас

» Услуги

» Галерија

» Контакт (со контакт форма и Google мапа)

» Англиска верзија (според претходно доставен преведен текст)

» Дополнително: поврзување со социјални мрежи и е-билтен

 

*Во цената не се вклучени домен и хостинг.
*Цена за домеин 1.180 ден. (за една година)
*Цена за хостинг 2.880 ден. (за една година)