ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 350 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

За да ја следите состојбата на Вашето здравје, потребен Ви е тим од професионалци кои ќе ја утврдат Вашата здравствена состојба со комплетни и современи анализи. Во Анабела Медика, имате единствена можност да го извршите Вашиот општ лекарски преглед со попуст од 42%.
Здравјето пред сé!

Понудата трае до 28.02.2019


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )


Со овој купон добивате:

Промотивен попуст од 42% на општ лекарски преглед, кој вклучува:

» Мерење крвен притисок и телесна тежина

» Аскултација на срце (ЕКГ)

» Проверка на шекер

Прегледите се вршат секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.