ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 350 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Зошто да ја одберете оваа понуда?

“ТИНА СТИЛ” е местото каде што ќе ги разубавите Вашите раце со современи маникир третмани на кои ниедна жена не останува рамнодушна. Спречете го несаканото кршење и оштетување на Вашите нокти со високо-квалитетен гел кој остава долготрајни резултати.


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација на телефонскиот број 071/271-602

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )


Со овој купон добивате:

42% попуст на промотивен маникир третман – гел на природни нокти