ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 2970 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Доколку размислувате да ја освежите Вашата гарнитура и да ѝ го вратите првобитниот сјај, БЕЏОВСКИ ГРУП Ви нуди темелно хемиско чистење на тросед со користење квалитетни антибактериски средства. Најдобриот дел за Вас како иден клиент? Добивате екслузивен попуст од 40% кој апсолутно не смеете да го пропуштите.

Понудата трае до 31.01.2018

 

Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација (ден порано) на телефонскиот број 070/433-545

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Чистењето се изведува кај самиот клиент и трае од 2-3 часа

 

Со овој купон добивате:

Попуст од 40% на професионално хемиско чистење на тапациран мебел – тросед.