ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1980 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зо
што да ја одберете оваа понуда?

Доколку размислувате да ја освежите Вашата гарнитура и да ѝ го вратите првобитниот сјај, БЕЏОВСКИ ГРУП Ви нуди темелно хемиско чистење на двосед со користење квалитетни антибактериски средства. Најдобриот дел за Вас како иден клиент? Добивате екслузивен попуст од 40% кој апсолутно не смеете да го пропуштите.

Понудата трае до 31.01.2019


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација (ден порано)на телефонскиот број 070/433-545

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Чистењето се реализира кај самиот клиент и трае од 2-3 часа


Со овој купон добивате:

Попуст од 40% на професионално хемиско чистење на тапациран мебел – двосед.