ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 3960 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Вашиот автомобил заслужува да има чист и свеж изглед, особено кога се работи за интериерот.  Со БЕЏОВСКИ ГРУП,  добивате VIP пакет хемиско чистење на автомобил кое се врши со професионални машини и современи хемиски средства.

Понудата трае до 31.01.2019


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација (ден порано)на телефонскиот број 070/433-545

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Чистењето се врши во перална на ул. “Гоце Делчев”  бр. 107 (во непосредна близина на Coffee To Go “Elephant”)


Со овој купон добивате:

Попуст од 33.5% на професионално хемиско чистење на автомобил, кое вклучува:

»  чистење на интериер

»  чистење на под и кров

»  чистење на седишта

»  чистење на багажен простор