ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 99 ден. се купува преку KuponGo, додека плаќањето на производот/услугата со вклучениот попуст се врши во Маранело Моторс.

Редовна цена: 11,065 денари. (180€)
Промотивна цена: 7,377 денари. (120€)


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Маранело Моторс се грижи Вашиот автомобил да биде во добра и исправна состојба, секаде и во секое време. Со користење на врвна технологија за автодијагностика, Вашиот автомобил ќе биде комплетно сервисиран за да се чуствувате удобно и безбедно при секое возење.

Понудата трае до 31.01.2019


Појаснување: 

Remap(chiptuning) е софтверско покачување на коњските сили и вртежниот момент на вашиот автомобил, притоа користејќи ги сите фабрички делови.


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна консултација на  телефонскиот број 077-529-346 или Viber порака;

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред.  ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Со еден купон добивате попуст единствено на една услуга

» Купонот важи за моделите со BOSH EDC16 и EDC15 моторен компјутер, доколку не сте сигурни или имате друг модел обратете се на телефонскиот број 077-529-346 или Viber порака


Со овој купон добивате:

Промотивен попуст од 33% на трајно решение на Вашиот проблем со DPF филтер. Отстранувањето се врши софтверски и механички.

Услугата се врши во Авто сервис Маранело Моторс.