ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 79 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Слаткиот вкус на топло ирско е едно од нештата кое го разубавува Вашиот ден? Тогаш Вашата омилена дестинација оваа сезона ќе биде Coffee To Go “Story”, каде ќе уживате во неодоливи вкусови на ирско капучино кое го добивате заедно со шише флаширана вода.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Понудата важи и за носење


Со овој купон добивате:

Промотивна понуда во Coffee To Go “Story” која вклучува попуст од 21% на кафе шема:

Средно ирско капучино + Флаширана вода