ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 99 ден. е цената на купонот со кој го добивате попустот од 20%.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително)

» Најпрво се јавувате на тел. број 077/466-775 за утврдување на редовната цена на сметководителската услуга

» Откако е завршена консултацијата се купува купонот и се доставува на тел. број 077/466-775

» Попустот важи за сите сметководителски услуги на Prima Consalting во времетраење од 3 месеци

» Отварање на фирма бесплатно


Со овој купон добивате:

20% Попуст на сите сметководителни услуги од PrimaConsalting – агенција за сметководствени услуги и консалтинг.