ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 290 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

За упатство за користење претистнете ТУКА

Ефикасна машинка за мотење на прекрасни сарми.


Карактеристики:

» Кујнски апарат
» 3 години гаранција