ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 2190 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Еднорачна батерија
» Ѕидна монтажа
» Излез: 150 mm
» Максимален работен притисок: 5 bar
» Препорачлив работен притисок: 3 bar
» Минимален работен притисок: 1 bar
» Максимална дозволена температура 80°C
» Препорачена температура 60°C
» Гаранцијa: 5 год

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: