ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 130 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Нескафето е повеќе од уживање, неговиот интензивен вкус е совршен начин да го одбележите Вашиот ден со 100% квалитет и енергија. За задоволството да биде уште поголемо, Coffee To Go “Story” Ви нуди можност да го комбинирате Вашето нескафе со свежо цеден сок од јаболко, како совршен додаток на Вашиот здрав животен стил.

Понудата трае до 15.12.2018


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Понудата важи и за носење


Со овој купон добивате:

Промотивна понуда во Coffee To Go “Story” која вклучува попуст од 13% на кафе шема:

Нескафе + Свежо цеден сок од јаболко