ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 99 е цената на 10 достави и се плаќа преку KuponGo.


Услови:

» Купонот се купува единствено преку KuponGo и важи само за рестораните Salt&Peper и Шалом
» Купонот најпрво се купува, а потоа се врши нарачката на храна
» Со купонот добивате 10 бесплатни достави од АПНИ СИ за рестораните Salt&Peper и Шалом
» Понудата важи единствено ако нарачате преку АПНИ СИ (online или телефонски)
» Доколку нарачувате online на www.apnisi.mk добиениот KuponGo Код го внесувате во полето ”Коментар (незадолжително)”
»Мора да бидете регистрирани на страната www.apnisi.mk за да можете да нарачате online
» Доколу нарачувате телефонски преку АПНИ СИ на тел. број +389 77 81 41 81
 KuponGo Код го кажувате заедно со храната што ја порачувате

Со овој купон добивате:
10 БЕСПЛАТНИ ДОСТАВИ од АПНИ СИ за рестораните Salt&Peper и Шалом