ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 9.490 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Димензии (ВxШxД): 85x60x60 cm
» Димензии на внатрешност на рерна (ВxШxД): 35x45x41 cm
» Стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 1x180mm, 1x180mm dual 120mm)
» 3Д бел панел
» Волумен на рерна: 58 L
» Управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки
» Турбо вентилатор
» 2 длабоки тепсии за рерна
» Решетка во рерна
» Светилка во рерна
» POP IN/OUT фиока
» Енергетска класа: A
» Долен грејач: 1100 W
» Горен грејач: 1200 W
» Брз грејач: 2000 W
» Боја на шпорет: бела
» Боја на стакло на врата на рерна: бела

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.