ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  15.999 е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Грејачи: горе1200 W, доле 1100 W
» Грил грејач: 1000 W
» Енергетска класа: A
» Pop in/Pop out склопки на рерна
» Контролно копче за рерна
» Копче за термостат на рерна
» Стаклена управувачка табла
» Светло во рерна
» Една решетка и длабока тава
» Димензии: (В х Ш х Д): 59×59,5×55

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.