ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1190 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Kарактеристики:

» Димензии (ВxШxД): 12.5 cm x 47 cm x 32.5 cm
» Метална сталажа за садови