ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 11.330 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Димензии (ВxШxД): 60x60x55cm
» Автоматско исклучување
» Дигитален тајмер
» Фурна за вградување
» Мултифункционална
» Енергетска класа: A
» Капацитет на фурната: 67L
» HomeMADE рерна
» CompactDoor, SilverMatte,TouchFree
» AquaClean функција
» Вентилатор,Грил

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.