ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 1800 WW
» Капацитет: 2.5 L
» Тајмер: 30 мин
» Нелеплива површина
» Двоен филтер
» Автоматско отварање на капак

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: