ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 9.490 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Димензии (ВxШxД): 144x54x57 cm
» Бруто/нето волумен: 216×213 L
» Ладилник/замрзнувач нето волумен: 171×42 L
» Енергетска класа: А
» Гас: R600
» Боја: бела/сребрена
» Изменливи врати
» Регулирачки ногарки
» Прилагодувачки стаклени полици
» Ниво на бучавост: 41 dB
» Гаранција: 5год

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.