ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 6.290 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Димензии: 82,1/48/50 cm
» Бруто/Нето волумен: 73/62 L
» Енергетска класа: A
» Потрошувачка на енергија: 113 kWh
» Ниво на бучавост: 43 dB
» Боја: бела
» Изменливa вратa
» Регулирачки ногарки
» Фиксни рачки за врата
» Полица за шишиња
» Прилагодувачки полици

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.