ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 11.990 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm
» Бруто/нето волумен: 270/268 L
» Ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L
» Енергетска класа: А
» Гас: Р 600 A
» Боја: бела
» Изменливи врати
» Регулирачки ногарки
» Дел за млечни производи
» Фиксни рачки за врата
» Држач за јајца
» Прилагодувачки полици на врата
» Прилагодувачки стаклени полици
» Комора за замрзнување со транспарентни фиоки
» Потрошувачка на ел. енергија: 257 kWh / год
» Ниво на бучност: 41 dB
» Волумен: бруто 184 L / нето 84 L

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот)