ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  790 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Приклучна моќ: 1.200 W
» Бучност: 79 dB(A)
» Moжност за закачување
» На преклоп
» Регулација на брзината: 2
» Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
» Должина на приклучен кабел: 2 m
» Димензии (ШxВxД): 17×23,5×7,5 cm

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот)