ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  850 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 2200W
» Капацитет: 2L
» Автоматско исклучување
» On/Off  индикатор
» Приклучок: VDE

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.

Достава: