ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 11.500 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

» Број на цевки – 15
» Дијаметар на цевките (mm) – 58
» Должина на цевките (mm) – 180
» Капацитет (L) – 150
» Површина на греење (m2) – 2.1
» Број на капења на лица дневно – 3-5
» Греач (KW) – 3
» Димензии (cm) : Висина – 165; Ширина – 120; Должина – 150;
» Електроника : Електрониката се грижи за нивото и топлината на водата преку вентил за додаток на ладна вода и сензори за температура.
» Регулација на температура на вода по Ваша желба како и мод на работа.
» Држач : Хромиран држач заштитен од оксидирање (р’ѓа)
» Гаранција : На електроника – 12 месеци. На бојлер – 7 години.
» Начин на загревање : Водата што се користи е под притисок идентичен со притисокот на постоечкиот водовод.
» Водата се загрева преку бакарен изменувач на топлина внатре во бојлерот. Водата во бојлерот е статична.

Соларните колектори од програмата на Teko Solar се единствени на пазарот со трослоен вакум со бакарна превлака од внатре и од надвор на цевките.
Со што се овозможува прифаќање на сончевата енергија преку видливи, ултравиолетови и инфрацрвени зраци.
Што овозможува грееење и на облачно и дождливо време.

Истовремено со секој колектор со фактурата приложуваме и бланко апликација за државна субвенција.

 

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.