ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1.570 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Kарактеристики:

» Блендер
» Моќност: 400W
» Боја: Бела
» Kапацитет на садот: 1,5 L
» Цврста пластика отпорна на кршење
» Брзини: 2 + турбо
» Заштита од презагревање
» Кршење на мраз