ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1995 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

За да го забавите процесот на стареење на Вашата кожа и ја збогатите со видлива свежина, “Примадерма” Ви нуди промотивен специјалистички третман на лице и деколте со користење на хранливи киселини и антиоксидански кои стимулираат создавање на колаген и еластин во кожата.


Услови:

» Задолжително закажување на термин  на телефонските броеви 078/239-083, 078/239-084 и 034/334-533 или на е-пошта pzuprimaderma@yahoo.com

» Термините се закажуваат од понеделник до петок (10:00 до 18:00 часот)

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )


Со овој купон добивате:

Попуст од 33% при специјалистички мезотерапевтски третман на лице и деколте кој вклучува инјектирање на мезококтели богати со активни состојки за свежа и добро затегната кожа.