ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 490 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Животот е многу поинтересен со слатки, мали задоволства кои ќе ги најдете во изобилство во слаткарница “Ресана”.  Со овој купон, имате прилика да уживате во неизмерно вкусен филуван ролат, приготвен по уникатен домашен рецепт кој ветува 100% уживање.

Понудата трае до 31.01.2019


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Потребна е претходна резервација на тел. 034/347-610 или 078/347-610

» Ролатот се подига од работилницата на слаткарница РЕСАНА која се наоѓа во с.Добрејци бр.29

» Понудата важи  за носење


Со овој купон добивате:

30% попуст на сладок десерт – филуван ролат