ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 575 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Кога се работи за слатки производи кои се идеални за секоја пригода,  љубителите на класиката имаат одлична прилика да ги вкусат сочните тригуни на слаткарница “Ресана”, кои со овој купон доаѓаат по промотивна цена која не смее да се пропушти.

Понудата трае до 31.12.2018


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Потребна е претходна резервација на тел. 034/347-610 или 078/347-610

» Ролатот се подига од работилницата на слаткарница РЕСАНА која се наоѓа во с.Добрејци бр.29

» Понудата важи  за носење


Со овој купон добивате:

23% попуст на сладок десерт – тригуни (30 парчиња)