ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 250 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нe на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Доколку имате потреба од брз и квалитетен судски превод од (бугарски на македонски) и обратно, искористете го овој промотивен попуст кој Ви носи  -38% заштеда единствено преку KuponGo.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Потребна е претходна консултација на тел. 078/352-777  Иван ( Начин на достава на документи)

» Еден купон важи за една страна превод, доколу има потреба од повеќе страни превод потребно е купување на потребниот број на купони


Со овој купон добивате превод и судска заверка на:

-лични документи

– правни документи

– изјави

– изводи од судски регистар

– изводи од матична книга

– сертификати

– дозволи

– полномоштва и договори

– документи за увоз на возила

– финансиски извештаи