ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1195 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

 

Зошто да ја одберете оваа понуда?

Доколку сонувате за блескаво бели заби и совршена насмевка, “Стоматолошка ординација Др.Жан” Ви нуди единствена можност да го остварите Вашиот сон по најниски цени во градот. Со користење на квалитетни материјали и современа опрема, резултатите се и повеќе од загарантирани!


Услови:

» Откако ќе го купите купонот, задолжителна  закажување на термин  на телефонскиот број 070/310-159 или на е-пошта Dr-Zan@hotmail.com

» Термините се закажуваат од понеделник до сабота .

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително ).


Со овој купон добивате:

Промотивна стоматолошка услуга  со попуст од  32 %, која вклучува:

» Преглед + статус

» Чистење на забен камен

» Полирање на заби