ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 99 ден. се купува преку KuponGo.


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Маринело Моторс се грижи Вашиот автомобил да биде во добра и исправна состојба, секаде и во секое време. Со користење на врвна технологија за автодијагностика, Вашиот автомобил ќе биде комплетно сервисиран за да се чуствувате удобно и безбедно при секое возење.

Понудата трае до 31.01.2019


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна резервација  на  телефонскиот број 077-529-346 или Viber порака;

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред.  ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Со еден купон добивате попуст единствено на една услуга


Со овој купон добивате:

» Комплетна компјутерска дијагностика

» Читање и бришење на грешки

» Детектирање на проблеми со сите сензори

 

Услугата се врши во Авто сервис Маранело Моторс.