ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1.699 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Kарактеристики:

» Куќиште од нераѓосувачки челик
» Филтери од нераѓосувачки челик
» Цевка за полнење: 65mm
» Моќ: 450 W
» Капацитет на сад за отпад: 1500 ml
» Лесно се монтира и демонтира
» Лесно чистење