ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 3.890 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 800W
» Филтер од фина мрежа
» Филтер од фина мрежа
» Лесно чистење
» On/off копче и копче за регулирање на вртежите
» Центрифугално цедење
» Регулација на брзината
» Број на брзини за лесно ракување: 3
» Тежина: 4.7 kg

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.