ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 2.499 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

Карактеристики:

» Метал
» Лесен за употреба
» Лесен за чистење
» Иноксниот поклопец со специјалниот дизајн ги задржува пулпата и семките на горното ниво
» Висина: 45,5 cm
» Ширина: 12,5 cm
» Длабочина: 17 cm
» Боја: Сива
» Тежина: 4,28 kg
» Гаранција 2 години