ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 500 W
» Капацитет: 1000 ml
» Заштита од прегревање
» Брзини: 2
» Нерѓосувачки челик