ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 119 ден. се купува преку KuponGo, додека плаќањето на производот/услугата со вклучениот попуст се врши во L&M style -Тенди и завеси.

Редовна цена: 3,075.03 денари . (50€) за м2
Промотивна цена: 2,337 денари. (38€) за м2

Карактеристики за тенди:

»Материјал ”САТЛЕР”
»Потекло Австрија
»5 год. гаранција
»Алуминиумски елементи и механизми од италијанско потекло


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Ние имаме решение за сите временски услови. Професионална монтажа на тенди од врвен квалитет по Ваш избор.

Понудата трае до 31.01.2019


Услови:

» Со еден купен купон добивате попуст на 1m2 (еден метар квадратен), потребно е да купите соодветен број на купони според големината на тендата

» Потребна е претходна резервација на тел 078/344-223

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително)

» Изработката, монтажата и доставата се вклучени во цената


Со овој купон добивате:

Промотивен попуст од 24% на изработка+монтажа на тенда