ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1.700 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Kарактеристики:

» Боја: Бела
» Достапен од 10W до 400W
» Животен век: 20 000h
» Волти: 85-265 V
» Енергетска ефикасност: A+
» Премиум квалитет алуминиумско легурно тело
» Отпорен на корозија
» Стаклена фасада запечатена со силиконска гума која обезбедува супериорна водонепропустливост / херметички перформанси
» Високо моќни LED чипови