ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 990 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Навременото дијагностицирање и лекување на акни  е исклучително важно доколку сакате да уживате во чисто и негувано лице. Тимот на “Примадерма” Ви стои на располагање да го постигнете тоа со нудење на ефективни третмани по неодоливо промотивни цени.


Услови:

» Задолжително закажување на термин на телефонските броеви 078/239-083, 078/239-084 и 034/334-533 или на е-пошта pzuprimaderma@yahoo.com

» Термините се закажуваат од понеделник до петок (10:00 до 18:00 часот)

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

 

Со овој купон добивате:

Попуст од 50% на професионален третман на акни и лузни од акни. Ви нудиме:

» Третмани со дермоабразија

» Хемиски пилинг

» Радиофреквенција

» Дермаролер