ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 750 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Во “Примадерма” имате можност да извршите промотивен специјалистички преглед на пигментните промени на Вашата кожа со користење на најсовремени апаратури и тестови, пропратени со стручно мислење на врвни експерти од оваа област.


Услови:

» Пред купување на купонот, задолжителна закажување на термин на телефонските броеви 078/239-083, 078/239-084 и 034/334-533 или на е-пошта pzuprimaderma@yahoo.com

» Термините се закажуваат од понеделник до петок (10:00 до 18:00 часот)

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )


Со овој купон добивате:

Попуст од 25% при специјалистичка  дермоскпоска дијагностика на младежи и други пигментни промени на кожата.