Зошто да ја одберете оваа понуда?

Порталот Strumica Denes ви овозможува 3 месеци промоција на Вашиот бизнис пред огромна публика, ефективен и флексибилен маркетинг кој е од суштионско значење.


Услови:

» Најпрво се плаќа цената од 4990 ден.

» Кога е завршено плаќањето го доставувате пин кодот на  на тел. број 071/258-511

» Интензитет на објавување на Вашиот бизнис: 3 пати дневно за 3 месеци

» Промоцијата важи единствено преку KuponGo


Со овој купон добивате:

» Промоција на Вашиот бизнис на порталот Strumica Denes

» Објавување на албум со максимум 30 слики

» Информации за бизнисот